La Madeleine

OVER La Madeleine

La Madeleine in hartje Brussel is opnieuw een trekpleister met concerten en evenementen! De moduleerbare zaal biedt plaats voor 400 tot 1.050 bezoekers en staat open voor pop/rock, variété, chansons, jazz, stand up & comedy… Een unieke plek dankzij haar charme, bijzondere architectuur, geluidskwaliteit en het warme onthaal!

De zaal heeft talrijke troeven, zoals het unieke ontwerp met de dubbele metalen trap die een kleine podium omkadert en de lange galerij die helemaal rond de zaal loopt. De ruimte werd moduleerbaar ingericht en leent zich voor concerten in uiteenlopende muziekstijlen, music hall, stand up… maar ook voor voorstellingen die meerdere weken lopen en dat in het hart van de stad. Brussel verrijkt hiermee haar culturele agenda en attractiviteit en speelt in op de vraag van professionele organisatoren naar een zaal met deze capaciteit..

Deze buitengewone zaal met historisch karakter ondersteunt vandaag een echt project, duurzaam en ambitieus, om het aanbod en de attractiviteit van het stadscentrum te verrijken. 

De Stad Brussel is eigenaar van de infrastructuur en heeft het beheer ervan toevertrouwd aan de groep Brussels Expo, die al eigenaar is van de concertzaal Paleis 12 en 85 jaar ervaring heeft met het beheer van infrastructuren.