FAQ

Onze FAQ bevat de meest gestelde vragen van onze bezoekers.
Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem contact op met ons team.

Je kunt je tickets online kopen - via de websites van onze officiële ticketingpartner Ticketlive - of aan de kassa van La Madeleine op de avond zelf als het evenement niet is uitverkocht.

Voor elk evenement is er een limiet aan het aantal tickets dat iemand kan kopen, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot de ticketverkoop. Zodra je het aantal tickets hebt gekozen dat je wilt kopen, worden ze verwijderd uit de totale ticketvoorraad en in jouw winkelwagentje gelegd. De aankoop in je mand wordt dan voor een beperkte periode bewaard. Als je je aankoop te laat bevestigt, worden de geselecteerde tickets teruggebracht naar de globale ticketvoorraad en opnieuw te koop aangeboden aan andere klanten.

E-tickets worden 24 uur na ontvangst van je betaling verzonden.
Als je je tickets na dit tijdstip nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met het verkooppunt Ticketlive.

Als een boeking eenmaal is gemaakt, kunnen we deze helaas niet meer omruilen of annuleren, tenzij het evenement wordt geannuleerd of uitgesteld of de informatie over het evenement ingrijpend is gewijzigd.
Als je je bevestigingsmail niet onmiddellijk na je aankoop ontvangt, wacht dan 24 uur en controleer of hij niet in je spam-map terecht is gekomen. Als je het na die tijd nog steeds niet hebt ontvangen of als je het bent kwijtgeraakt, neem dan rechtstreeks contact op met het verkooppunt Ticketlive.
Je e-tickets worden 24 uur na ontvangst van je betaling verzonden. Als je je tickets na dit tijdstip nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met het verkooppunt Ticketlive.

Als je denkt dat je tickets verloren, beschadigd of gestolen zijn, neem dan onmiddellijk contact op met het  verkooppunt Ticketlive en geef je boekingsnummer door om de procedure te versnellen.

Zodra je je tickets hebt gekocht, is de enige manier om je leveringsadres te wijzigen via het verkooppunt. Zorg ervoor dat je je gegevens correct invult wanneer je je tickets boekt.
Neem contact op met de ticketingdienst bij wie je de reservering hebt gemaakt om je tickets terugbetaald te krijgen. Je vindt de naam van de ticketservice in je bevestigingsmail.

Dankzij onze samenwerking met TicketSwap kun je veilig, gemakkelijk en eerlijk tickets kopen en verkopen.

Ga naar www.ticketswap.be en zoek naar het concert dat je wilt komen zien. Kijk dan of er tickets te koop zijn, selecteer ze en volg de TicketSwap procedure om ze te kopen.

Zodra je je tickets hebt betaald, ontvang je ze per e-mail.

Pas op voor oplichting via Facebook of andere sociale media en andere ticket doorverkopers dan Ticketswap.

 

Dankzij onze samenwerking met TicketSwap kunt u uw tickets veilig, gemakkelijk en eerlijk kopen en verkopen. Ga naar www.ticketswap.be en volg de procedure voor het doorverkopen van tickets.

Video-opnamen, op welk medium dan ook, en/of flitsfotografie zijn tijdens de voorstelling verboden. Dit beleid zal strikt worden toegepast en de directie behoudt zich het recht voor elk elektronisch apparaat dat zij ongeschikt acht te weigeren.

Helaas, zodra je de zaal verlaat, kun je er niet meer in, dus zorg ervoor dat je alles meeneemt wat je nodig hebt.

Ja, buiten het gebouw aan de inkom.

Verloren voorwerpen! Als je een voorwerp bent kwijtgeraakt tijdens je bezoek aan La Madeleine, vul dan het volgende formulier in: https://forms.gle/4aJEXGMVG4GsE8GFA
Na het invullen van het formulier, als je voorwerp is gevonden, zullen wij opnieuw contact met je opnemen.

 

Er is een vestiaire bij concerten en staande evenementen. De kosten zijn €2 per item (cash).

Er is geen vestiaire bij zittende concerten of evenementen. Je kunt je jas en kleine tas meenemen naar je zitplaats.

Ja, er is een bar. Afhankelijk van het concert of evenement is deze open voor, tijdens en even na het concert/evenement. Betaling is alleen per kaart.

Er is geen catering in de zaal. Je kunt wel chips kopen als snack aan de bar.

 

Er is geen minimumleeftijd om een evenement in La Madeleine bij te wonen, behalve als dit duidelijk is aangegeven op de pagina van het evenement. Wel wordt het ten sterkst aangeraden dat kinderen jonger dan 16 jaar begeleid worden door een volwassene. Onbegeleide kinderen onder 12 jaar worden niet toegelaten tot de zaal. Elke persoon, kind of volwassene, moet in het bezit zijn van een geldig ticket.