Vance Joy

Opening act : Wyld Roses // Main support : Scott Helman

30 okt. 2018
521

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKETS CONCERT STAAND


19:00 // Doors
19:15 // Wyld Roses
20:00 // Scott helman
21:00 // Vance Joy


Nauwelijks één album had hij nodig om te hele wereld in te pakken. Met zijn zonnige Australische ballades en zijn muziek doordrenkt van levensvreugde, lijkt hij het ideale recept in handen te hebben om zijn fans mee te slepen op een muzikale ontdekkingsreis.

De jonge muzikale tovenaar komt heel binnenkort met een nieuw album en daarbij horen uiteraard ook shows in alle uithoeken van de planeet. Natuurlijk staat ook Brussel opnieuw de planning! Nadat zijn concert van volgende maand in de Botanique al snel hopeloos uitverkocht was, komt Vance Joy terug naar ons land, voor een concert in La Madeleine op 30 oktober.

Vance Joy dankt zijn internationale succes aan het album ‘Dream Your Life Away’, goed voor meerdere keren platina. James Gabriel Wanderson, zoals de talentvolle singer-songwriter in het echte leven heet, schreef doorheen de jaren een ongelofelijk arsenaal aan hits bij elkaar, zoals bijvoorbeeld “Riptide” (8 x platina), “Fire and the Flood” (3 x platina), “Georgia” (2 x platina) en “Mess Is Mine” (2 x platina). 2018 zal in het teken staan van de release van zijn tweede langspeler, waarvan hij al de eerste single “Lay It On Me” op de wereld los liet. Een single boordevol poëzie, die het beste doet vermoeden voor zijn langverwachte nieuwe plaat. Mis deze veelbelovende terugkeer niet !


Opening act : Wild Roses
Main support : Scott Helman

Lees verder