Sunset Sons

Support Act : Aprile

11 nov. 2016
189

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

SUNSET SONS 

Een gezamenlijke voorliefde voor muziek, surfen en snowboarden. Dat waren de hoofdingrediënten voor een Australiër en drie Britten om Sunset Sons uit de grond te stampen. En de draaikolk richting succes sleurde hen al snel mee… Ze kwamen op de longlist van BBC – Sound Of 2015 terecht, mochten mee in de tourbus van Imagine Dragons (Vorst Nationaal - 24/10) en veroorzaakten serieus wat deining in de immense Youtube-oceaan met singles ‘She Wants’, ‘Remember’ en hun nieuwste ‘On The Road’. Qua sound en genre surfen ze op dezelfde indie pop/rock-golf als onder meer Circa Waves en Coasts (ook qua bandnaam dus) en klinken doen ze als de kleine broertjes van Kings Of Leon en The Killers.

Na drie EP’s zijn de surferboys klaar voor de belangrijkste duik in hun muziekcarrière: een debuutalbum, “Very Rarely Say Die”  waaraan ze momenteel de laatste hand leggen in het Zuid-Franse surfgebied Hossegor. “We couldn’t write the songs we do life in, say, London”  is de logische verklaring van Sunset Sons. Van de nood een dikke vette deugd maken noemen ze dat!

 

Lees verder