Sam Fender

Opening : A Blaze of Feather

06 nov. 2019
925

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKETS CONCERT STAAND


Sinds twee jaar schittert hij niet alleen meer op het scherm, maar rockt hij er ook op los met songs van pure wereldklasse. Vorige week nog zette Sam Fender met zijn gitaar de Bota in vuur en vlam en vandaag kondigt hij al zijn terugkeer naar ons land aan. De jonge Brit tekent op 6 november present in La Madeleine. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 mei om 10u.

 

Sam Fender laat een welgekomen frisse wind waaien in de rockscene. Vanuit thuisbasis Newcastle verovert hij sinds “Play God” in 2017 de hele wereld met de ene na de andere krachtige single. En oh ja, hij heeft het allemaal: belachelijk veel charisma, een gouden stem en politiek en sociaal geëngageerde teksten. Het mag dan ook niet verbazen dat hij vorig jaar mocht toetreden tot het prestigieuze clubje van ‘BBC Sound Of’-artiesten en de Critics’ Choice Award in de wacht sleepte op de BRIT Awards. Nu is het reikhalzend uitkijken naar zijn allereerste langspeler, die voorzien is voor augustus! Topnummers als “Hypersonic Missiles”, “Leave Fast”, “Dead Boys” en vooral “That Sound” doen alvast het allerbeste vermoeden voor de langverwachte plaat!
 

Lees verder