SAGES COMME DES SAUVAGES | Geannuleerd

20 mei. 2022
1811

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

Annulering van het SAGES COMME DES SAUVAGES concert in La Madeleine


Message du groupe :

Chers bourgeons sauvageons !

Pour des raisons indépendantes de notre volonté (mais reste-t-il des raisons autres ?), nous devons annuler le concert du 20 Mai à la Madeleine...

Vos tickets vous seront remboursés.

Nous vous tiendrons au courant des prochaines dates de concert en Belgique.

Nous serons plus vieux mais nous serons plus forts et ce sera merveilleux.


WERELD - FOLK - CHANSONS

EINDELIJK een concert van SAGES COMME DES SAUVAGES in Brussel !!!

Het tweede album van SAGES COMME DES SAUVAGES "Luxe Misère" werd uitgebracht op 6 maart 2020, één week voor de eerste opsluiting.

In oktober 2020 kon de tour eindelijk zijn eerste stappen zetten in België. Het concert in Brussel, gepland in de Botanique in april, en waarvan verwacht werd dat het uitverkocht zou zijn, werd twee keer uitgesteld, en vond uiteindelijk plaats in de Nuits Botanique, maar dan in de open lucht (met dank aan onze partners NUITS BOTANIQUE & FRANCOFAUNE om dit mogelijk te maken).

Na een tweede opsluiting zouden Les Sages in mei terugkeren naar België (in La Louvière), en daar was het een verrassende afzegging die het enthousiasme van de opwekking temperde.

De band uitte zijn teleurstelling in een "documentaire rijmpje" dat viral ging -> https://bit.ly/comptine-Sages (784.000 views! 18.000 likes)

Maar met dat alles, nog steeds geen concert in Brussel! Wat de pandemie ons in 2020 belette te doen, doen we in 2022!

Het is zeker met grote verwachting dat SAGES COMME DES SAUVAGES op 20 mei 2022 opnieuw in Brussel zal zijn.

ALBUM "Luxe Misère": dit 2e album werd opgenomen door de tovenaar Jean Lamoot (Salif Keita, Alain Bashung, Noir Désir...).

Verscholen achter de jungle van hun kamerplanten observeren Ava Carrère en Ismaël Colombani het leven zoals het gaat. Luxe brengt ellende voort, mode snijdt pakken voor wilde dieren en de fabriek steelt het vuur van de vulkaan. Sages Comme Des Sauvages bouwt hun muziek op zoals luitenant Colombo een onderzoek leidt, zoals de douanier Rousseau zijn tijgers schildert, met naïviteit in hun schouderband, als wapen tegen de tweedegraadsheid en de desillusies van onze tijd.

Na het succes van hun eerste album en de uitgebreide tournee die daarop volgde, is de groep naar alle uithoeken van de Franssprekende wereld gereisd om daar bij bosjes hun publiek op te halen. Van het eiland Reunion tot Quebec heeft het kwartet het grondgebied getatoeëerd met zijn ritornellos, zijn fijne grappen en zijn panache. Sages Comme Des Sauvages staat op het podium alsof het in zijn huiskamer is, en daarom wil het publiek meer. Het duo, nu een kwartet, heeft een medeplichtigheid opgebouwd tussen zichzelf en de wereld in concert.

Muziek videos:

Ah Les Angoisses
Garçon
Inattendu

 

Lees verder