Nico & Vinz and Six 60

20 nov. 2017

Aankoop per telefoon

Indien u uw tickets niet via internet wenst aan te kopen, gelieve contact op te nemen met ons Call Center op 070 660 601 (€ 0.30 / min) ) - 07:00 tot 21:00

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKETS


In 2014 zorgde “Am I Wrong” ervoor dat het duo Nico & Vinz in één klap wereldberoemd werd. De wereldhit werd ontelbare keren gedraaid en geremixt en is op Spotify alleen al meer dan 418 miljoen keer gestreamd. In België stond het nummer 21 weken in de Ultratop. Het daaropvolgende debuutalbum ‘Black Star Elephant’ werd dan ook enthousiast onthaald. Na tours met Usher en Bruno Mars maakten de Noren samen met Bebe Rexha en Kid Ink de volgende knaller: “That’s How You Know”. In 2017 kwamen Nico & Vinz met de EP “Elephant In The Room” met daarop vier tracks die goed weerspiegelen wat de heren maken: een mix van pop, rock en urban, getuige hun nieuwste single “Intrigued”.

De vijf leden van SIX60 leerden mekaar kennen op de universiteit. De Nieuw-Zeelanders kwamen er al snel achter dat hun favoriete genres soul, rock, dubstep, drum n bass en r&b goed blenden. In 2011 kwam hun debuutalbum “Six60” binnen op nummer 1 in de nationale hitlijsten en ontving een gouden award en viermaal platinum. Hun eerste twee singles “Rise Up 2.0” en “Don’t forget your roots” bereikten er plaats één en twee. Hun tweede album “Six60 (2)” stond 104 weken in de Top 20 in Nieuw-Zeeland. Aan een derde album wordt momenteel gewerkt.

Lees verder