Mon Laferte

30 okt. 2019
924

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

Helaas dienen wij u te informeren dat omwille van de betreurenswaardige situatie die nu in Chili aan de gang is, de shows die gepland stonden in Europa, en meer bepaald haar concert op 30 oktober in La Madeleine in Brussel, geannuleerd zullen worden. Mon Laferte vindt dat haar plaats op dit moment in haar geboorteland Chili is. Door middel van deze actie herbevestigt Mon Laferte haar solidariteit met haar volk in het midden van de Chileense straatprotesten van de afgelopen dagen. We excuseren ons voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en we hopen op uw begrip voor deze ongelukkige situatie. Alle tickets zullen worden terugbetaald en we hopen Mon Laferte te mogen verwelkomen in de nabije toekomst.


De in Chili geboren en in Mexico woonachtige Mon Laferte is één van de meest dynamische artiesten van Latijns Amerika met haar vloeiende en moderne mix van bolero’s, rock, soul en latin pop.

 

Ze won een Latin Grammy voor ‘Best Alternative Song’ met haar single ’Amárrame’ en bracht vorig jaar het album ‘Norma’ uit, geproduceerd door Omar Rodriguez Lopez (The Mars Volta) en in één sessie opgenomen in de legendarische studio van Capital Record in Los Angeles. 

 

"Enter Mon Laferte’s indie-pop enigma: a heady, rockabilly-inspired blend that nods to Ritchie Valens’ love songs, classic boleros that match hearts with great Latin American folklorists, and a splash of jazzy cool." - Rolling Stone

 

Lees verder