MARINA

Ancient Dreams In A Modern Land Tour 2022

14 mei. 2022
1529

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

STAAND CONCERT


MARINA is eindelijk terug, en hoe! Nadat ze eerder al indrukwekkende singles “Man’s World” en “Purge The Poison” op de wereld los liet verschijnt vandaag ook haar langverwachte vijfde album getiteld “Ancient Dreams in a Modern Land”. Aan dat uitstekende nieuws koppelt MARINA ook een heuse tournee die haar op zaterdag 14 mei naar het podium van La Madeleine brengt.

 

Marina Lambrini Diamandis, aka Marina and The Diamonds, en nu dus gewoon MARINA. De Welsche heeft er al een fascinerend parcours op zitten. In 2010 leert de wereld haar kennen met “The Family Jewels”, een album vol verwijzingen naar de verleidingen van de hedendaagse tijd en vrouwelijke seksualiteit. Dat MARINA geen alledaagse popzangeres, is bewijst ze ook met haar impressionant en opmerkelijke muzikale oeuvre. Niet zelden laat ze stijlen in elkaar overvloeien tot een uniek geheel, met haar krachtige en herkenbare stem als geheime ingrediënt die de muziek kruidt. Knallende popsongs zoals “Bubblegum Bitch” en “Primadonna” wisselt ze af met theatrale songs zoals “Hermit The Frog” en “Purge The Poison”. Opzwepende teksten, meeslepende producties, die de ene keer aan Kate Bush doen denken, de andere keer aan de hedendaagse muzen van de popwereld zoals Lorde of Halsey. MARINA is duidelijk klaar om er andermaal een lap op te geven! Een fenomeen dat je live moet gezien hebben!

Lees verder