Måneskin

19 feb. 2019
680

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKETS CONCERT STAAND


19:00 // Doors
20:00 // Måneskin


NA EEN TOURNEE DOORHEEN DE GROOTSTE ITALIAANSE ZALEN, KONDIGT DE GROEP ZIJN EERSTE EUROPESE TOURNEE AAN

De Italiaanse groep Måneskin telt vier leden tussen 17 en 19 jaar oud: Damiano (zang), Victoria (basgitaar), Thomas (gitaar) en Ethan (drums). Hun sound is gekenmerkt door verschillende muzikale invloeden. Het is een mix van rock, rap/hiphop, reggae, funky en pop, die mooi in elkaar overvloeien dankzij de soulvolle stem van frontman Damiano.

Måneskin bracht net een nieuw album uit op 26 oktober 2018, IL BALLO DELLA VITA, dat met 4 singles in de top tien op nummer 1 van de Italiaanse FIMI/Gfk-hitlijsten binnenkwam, in minder dan een week tijd een gouden plaat in de wacht sleepte! Na de start van de herfsttournee met 15 uitverkochte concerten in de belangrijkste Italiaanse zalen, kondigt de groep vandaag zijn eerste Europese tournee aan. Vanaf februari 2019 zullen ze te zien zijn in Spanje, Zwitserland, Frankrijk, België, Engeland en Duitsland.

Tijdens de liveshows van X-Factor 11 vielen de artiesten op en ze raakten het publiek met hun ongelooflijke podiumprésence, die gezien hun jonge leeftijd uitmuntend was. Chosen, hun eerste single, die tijdens de show werd voorgesteld, werd miljoenen keren gestreamd en bekeken, en sleepte dubbel platina in de wacht. In een paar uur tijd gingen letterlijk alle tickets de deur uit voor de 21 data van Måneskins eerste tournee (februari/april 2018) in een productie van Vivo Concerti. Op 23 maart bracht de groep de nieuwe single Morirò da Re uit (dubbel platina), gevolgd door Torna a casa (eveneens platina). De songs kondigden het nieuwe album Il ballo della vita aan, dat uitkwam op 26 oktober 2018, na een week al een gouden plaat in de wacht sleepte.

Måneskin maakte al zijn opwachting in Europa in juni 2018 met twee liveconcerten op een aantal van de grootste internationale muziekfestivals: het Hurricane Festival in Scheeßel (Duitsland) en O Son Do Camiño in Santiago de Compostela (Spanje), in het gezelschap van andere internationale artiesten als Jamiroquai, Lenny Kravitz, Martin Garrix, The Killers en Franz Ferdinand. Bovendien stond de groep in september van dit jaar op het programma bij Milano Rocks, als voorprogramma van Imagine Dragons. Het werd een onvergetelijke performance in de gietende regen voor 60.000 mensen!


Lees verder