Madison Beer

The Life Support Tour

09 apr. 2022
1528

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

STAAND CONCERT


Dompel jezelf onder in de magische wereld van Madison Beer. Deze jonge 22-jarige Amerikaanse maakt indruk met de omvang van haar vele talenten. Haar eerste album, dat afgelopen februari uitkwam, zal velen verbazen. Madison Beer komt “Life Support” live voorstellen op zaterdag 9 april in La Madeleine!

Naast emblematisch figuur voor het exclusieve ondergoedmerk Victoria’s Secret, is Madison Beer ook een uitmuntende artieste. De jonge tiener, die al van jongs af covers post, zag haar muziekcarrière plots een onverwachte wending nemen toen haar cover van Etta James’ ‘At Last’ de aandacht trok van ene Justin Bieber, die op zijn beurt zijn verwondering deelde via Twitter. Hij dook op in Madisons eerste video ‘Melodies’ en sindsdien gaat het ontzettend hard voor Madison Beer. Haar EP ‘As She Pleases’ verscheen in 2018 en kwam in maar liefst 18 landen meteen in de top 5 van iTunes terecht. Het fenomeen gaat viraal, de knappe New Yorkse haalt verschroeiend uit. Begin 2021 bracht Madison Beer haar eerste album uit, getiteld “Life Support”, en de hele wereld stond te popelen om het te horen. Haar laatste singles “Good in Goodbye”, “Selfish”, “Baby”, “BOYSHIT” en het zeer recente “Reckless” zijn wereldwijd een hit in de ether. Meer dan 3 miljard streams, 22 miljoen volgers op Instagram, 13 miljoen op TikTok en 3 miljoen op Twitter. Met haar statistieken blaast ze de popwereld omver. Ontdek de nieuwe internationale popster!

Lees verder