LIL XAN

19 mrt. 2019
691

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

CONCERT STAAND


LIL XAN OP DINSDAG 19 MAART 2018 IN LA MADELEINE, BRUSSEL ! >>CONCERT GEANNULEERD !

 

Omwille van een conflict in het tourschema ziet Lil Xan zich helaas genoodzaakt om zijn Brussels concert op dinsdag 19 maart in La Madeleine te annuleren.

 

Ticketkopers kunnen uiteraard rekenen op een volledige terugbetaling en worden daarvoor vriendelijk verzocht contact op te nemen met hun verkooppunt.


De nieuwste vaandeldrager van de Amerikaanse hiphop verraste ons afgelopen zomer op Dour nog met een knaller van een set. Lil Xan maakt furore met zijn debuut ‘Total Xanarchy’ en komt volgend jaar terug naar Europa voor nog veel meer moois. De 22-jarige Californiër staat op 19 maart op de planken in La Madeleine!

Diego Leanos – aka Lil Xan – maakt zijn debuut onder de hoede van Steven Cannon en Aris Ray van Low Gang Collective. Op hun aanraden gaat hij aan de slag met zijn talent voor rap, dat hij onder het pseudoniem Lil Xan naar buiten brengt. De wereld leert hem in 2017 kennen met “Betrayed”, goed voor meer dan 200 miljoen views op YouTube. Samen met de betreurde XXXtentacion wordt hij één van de nieuwe pijlers van de Amerikaanse scene, en wint hij aan bekendheid met tracks als “Lies”, “Xanarchy” en “Slingshot” en samenwerkingen met onder meer 2Chainz, Charli XCX en Rae Sremmurd. We horen hem ook op het brilljante “Color Blind” van Diplo.

Een hooggespannen avond in zicht, op 19 maart in La Madeleine! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 28 november om 10u.

Lees verder