Lewis Capaldi

Geannulleerd

24 okt. 2019
757

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

Lewis Capaldi is jammer genoeg genoodzaakt om zijn concert van vanavond in La Madeleine in Brussel, om gezondheidsredenen te annuleren. Neem contact op met uw verkooppunt voor een terugbetaling van uw tickets.


Een innemende en oprechte persoonlijkheid, een krachtig stemgeluid, bakken talent als songwriter, betoverende ballades en een flinke snuif humor. Dat is de onwaarstaanbare cocktail waarvan enkel Lewis Capaldi het recept kent. De jonge Schot timmert hard aan de weg sinds 2017 en de release van zijn debuutsingle “Bruise”. Na twee grootse optredens in de Botanique vorig jaar, zet Lewis zijn zegetocht verder en verwelkomt hij zijn Belgische fans opnieuw, op 24 oktober op het podium van La Madeleine in Brussel.

Op 21-jarige leeftijd is Lewis Capaldi de rijzende ster van de internationale popscene. Hij werkt zich in de kijker bij BBC en VEVO, die hem uitroepen tot één van de ‘Artists To Watch 2018’. En terecht, want de jongeman zit de allergrootsten nu al op de hielen. Zijn tweede langspeler kwam uit in november 2018 en maakte van hem één van de lievelingetjes in playlists over de hele wereld. Hij schopt het tot voorprogramma van onder meer Sam Smith en Bastille en speelt de pannen van het dak in de grootste concertzalen en op de meest prestigieuze festivals. Zijn singles “Bruises”, “Lost On You”, “Fade”, “Rush” (feat. Jessie Reyez), “Tough”, “Grace” en zijn jongste hit “Someone you Loved” zijn dagelijks goed voor luister- en streamingrecords. En met zijn tweede plaat ‘Breach’ gaat Lewis pas écht potten breken…
 

Lees verder