Lennon Stella

Opening : JP SAXE

20 feb. 2020

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKETS STAAND CONCERT


De Canadese is pas 20 lentes jong, maar zet de hele wereld al op zijn kop! Nadat ze al mocht meetouren met onder meer The Chainsmokers, 5 Seconds of Summer en Anne-Marie, neemt Lennon Stella nu zelf het heft in handen en trekt ze de baan op voor haar eerste wereldtournee! Die houdt op 20 februari halt in ons land voor een concert in La Madeleine in Brussel.

Velen kennen als actrice uit de serie Nashville, maar Lennon Stella is diep vanbinnen toch vooral een muzikante. Op vijfjarige leeftijd had ze de gitaar en de piano al onder de knie, en op twaalf jaar richtte ze met haar jongere zus Maisy een band op. De meisjes verzamelen maar liefst 100 miljoen views met hun cover van “Call Your Girlfriend” (Robyn). Geen twijfel mogelijk: Lennon Stella is geboren voor de muziek! In 2018 leent ze haar stem aan “Polaroid” van Jonas Blue en Liam Payne (One Direction), goed voor een viral succes en 200 miljoen streams. Haar debuut-EP schopt het tot in de top-vijf van de Billboard 100 dankzij de singles “Bad”, “Feelings” en ‘La Di Da”. In maart van dit jaar kwam met “Bitch” opnieuw een wereldhit uit die de YouTube-views massaal opeenstapelt. Haar jongste single – en voorbode van haar eerste album – “Kissing Other People” volgt hetzelfde pad. Getipt als één van de ‘Young Celebrities to Watch in 2019’ door Refinery29’s en één van de ’16 Musicians You Need to be Listening to in 2019’ door Teen Vogue, telt de jonge ster intussen ruim een half miljard streams op alle platformen samen. Het grote succes loert om de hoek… Mis dit concert niet!

Lees verder