08 okt. 2022
1873

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKETS STAAND CONCERT


Laeti, echte naam Laetitia Kerfa, is de sterrapper van de serie VALIDÉ. Franck Gastambide besloot in te zetten op de veelbelovende jonge artieste voor het tweede seizoen van de iconische serie.

Laeti is 24 jaar, groeide op in een arbeidersmilieu in het noorden van Parijs en werd al snel aangetrokken tot rap - "Een dag zag ik een vriend rappen in de bibliotheek en daarna wilde ik het ook proberen", legt ze uit. Ze ontwikkelde een oor voor muziek, maar vond het ook een toevluchtsoord.  Op de middelbare school werd haar passie voor muziek steeds belangrijker.

Laeti, een rapper met verschillende achtergronden en een complete artieste, probeerde ook theater te spelen, voordat ze haar plaats in de rapwereld innam.

De video voor haar eerste single "Rider toute la night" heeft in minder dan twee weken meer dan twee miljoen views gehad. Net als deze hit, is haar toekomst meer dan veelbelovend.

Zonder twijfel zal Laeti hetzelfde succes kennen als haar voorgangster Hatik. Ze heeft nu een krachtig middel om haar naam te vestigen in de Franse rap.

Lees verder