Kid Trunks x Craig Xen

Members Only vs The World Tour

31 mei. 2019
777

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

CONCERT STAAND


Beste klant,

 

Wegens ernstige stem- en gezondheidsproblemen heeft Craig Xen de eerste 4 data van zijn Europese tournee moeten annuleren.

Helaas is zijn gezondheidstoestand ondertussen niet verbeterd en is Craig Xen genoodzaakt om de rest van zijn Europese tournee ook te annuleren.

Als gevolg zal het concert op vrijdag 31 mei in La Madeleine in Brussel niet doorgaan.

 

De volledige terugbetaling van uw tickets gebeurd automatisch op het rekeningnummer waarmee u uw tickets hebt betaald. Gelieve te noteren dat een terugbetaling zo’n 15 werkdagen kan duren.

Indien per overschrijving hebt betaald, gelieve uw rekeningnummer door te sturen naar [email protected]

Indien u nog vragen hebt over uw tickets, kan u het nummer 070/222107 bellen

Indien u nog vragen hebt over het concert, kan u ons altijd bereiken op het nummer 032609494


Na het heengaan van hun goede vriend en leider van de group, XXXTENTACION, zag het er voor Members Only niet al te best uit. Maar de group featuring Ski Mask the Slump God, Craig Xen, Kid Trunks en nog anderen waren vastbesloten om het nalatenschap van hun goede vriend niet zomaar verloren te laten gaan. Ze besloten om Members Only Vol. 4 op te nemen als een ode aan X, waarbij ze een ongelooflijk divers en diepzinnig project lanceerden dat het beste van elk lid laat zien. Het project, release dit voorjaar, zal de groep, terwijl ze op hun Members Only vs The World Tour van February tot Mei (Featuring Kid Trunks, Craig Xen) zijn, zeker verder mainstream lanceren.

Lees verder