Kamasi Washington

Voorprogramma : LEFTO

30 mei. 2018

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.
KOOP UW TICKETS CONCERT STAAND

19:00 // Doors
19:30 -­ 20:30 // Lefto
20:30 -­ 22:00 // Kamasi Washington
22:00 -­ 22:30 // Lefto


Op 22 juni komt het gloednieuwe album van Kamasi Washington uit, getiteld "Heaven and Earth”. Het wordt een dubbellangspeler tussen droom en daad waarop Kamasi twee kanten van zichzelf laat zien: "De Earth-zijde staat voor de wereld zoals ik die zie van buitenaf, de wereld waarvan ik deel uitmaak en de Heaven-zijde representeert de wereld zoals ik die zie van binnenuit, de wereld die deel uitmaakt van mijzelf.” Op de plaat zal hij onder andere samenwerken met Thundercat, Cameron Graves, Miles Mosley en Patrice Quinn.

Eerder kwamen al twee nieuwe singles uit, 'Fists of Fury’ en 'The Space Traveler’s Lullaby’, die beide worden geprezen in de Belgische en buitenlandse pers.

"In 'Fists of Fury’ worden de krachten alvast gebundeld door een heus koor, twee vocalisten, een gloeiende pianosolo en een rusteloos rondje sax, dat even kalmeert om dan als een tornado door de kamer te razen.” - De Morgen

"The two songs are sprawling, meticulous arrangements that are as powerful as they are gorgeous. Specifically, 'Fists of Fury’ has the feel of an old ’70s blaxploitation score with its deep funk and swaggering energy, while "The Space Travelers Lullaby” is more delicate until it becomes triumphant and elegant.” - SPIN

"Best New Track: Fists of Fury” - Pitchfork

Op 30 mei komt Kamasi Washington naar La Madeleine in Brussel, waar hij het publiek al een voorsmaakje zal geven van zijn nieuwste plaat, "Heaven and Earth”.

En om het feest compleet te maken zal producer & DJ LeFtO de avond openen en afsluiten!

Tickets zijn te koop via greenhousetalent.com.

Lees verder