Christian Löffler

Opening : Fekjà

27 nov. 2019
865

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKETS STAAND CONCERT


19:00 // Doors
19:45 // Fekjà
20:30 // Break
21:00 // Christian Löffler


Dichter, schilder, producer en muzikant Christian Löffler is een getalenteerde artiest die etherische en melodieuze klanken produceert. Hij bewandelt dezelfde paden als artiesten zoals Sigur Rós, Ólafur Arnalds en Nils Frahm. Zijn vierde album ‘Graal (Prologue)’ kwam in het voorjaar uit, de perfecte gelegenheid voor de Keulenaar om een handvol concertdata in Europa aan te kondigen. Op 27 november betreedt Christian Löffler het podium van La Madeleine. Een intense live-ervaring die je onder geen beding mag missen!

 

Uitgeweken naar de zuidkust van de Baltische Zee schrijft hij de meest poëtische nummers bij mekaar, geïnspireerd door de elementen en vibraties in de wereld. Al tien jaar lang is hij één van de absolute referenties in de hedendaagse muziekscene. Een unieke mix van melancholische ambient, neoklassieke techno en psychedelische deep house leverde hem al meer dan 55 miljoen streams op en bracht hem naar de grootste internationale podia, naast artiesten als Bonobo, Alt-J, Jungle, Nick Murphy fka Chet Faker, Hardwell en nog vele anderen. Begin dit jaar bracht hij de gloednieuwe single “Like Water” met bijhorende clip uit.  Het was de voorbode van zijn vierde album dat sinds april beschikbaar is. Zes nieuwe, weelderige nummers die zijn absoluut onberispelijke discografie vervolledigen!

Lees verder