Charlie Winston

26 nov. 2022
2029

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

STAAND CONCERT


Antwerpen, 27 april 2022 – Britse singer-songwriter Charlie Winston stelt zijn nieuwe album ‘As I Am’ live voor op zaterdag 26 november 2022 in La Madeleine in Brussel. Tickets voor deze show zijn te koop vanaf maandag 2 mei om 10:00 via ticketmaster.be.

 

Charlie Winston groeit op in een muzikale familie, zijn carrière komt pas echt van de grond als hij als muzikant meespeelt op het debuutalbum van zijn broer Tom. Hij vormt zelf een band (Charlie Winston and the Oxymorons) en een ontmoeting met Peter Gabriel zorgt er uiteindelijk voor dat Charlie zijn voorprogramma mag verzorgen. In 2007 is er dan een eerste album ‘Make Way’, geen commercieel succes maar het opent wel de deuren naar optredens in Frankrijk en Duitsland.

 

Met zijn tweede album weet Charlie zich echt te vestigen als solo artiest. ‘Hobo’ doet het vooral in Frankrijk en Wallonië erg goed. Het album en single ‘Like a Hobo’ bereiken in Frankrijk zelfs de top van de hitlijsten.

 

Eind augustus komt het 5e album van Charlie uit, ‘As I Am’ kwam tot stand tijdens de lockdown en werd opgenomen in de Parijse studio van Vianney. Een intense samenwerking die resulteerde in het prachtige duet ‘Shifting Paradigms’. Charlie komt als een winnaar uit de Covid strijd, met een sterk album op zak en een betere relatie met zichzelf en zijn naasten. Zijn songs universeel, pop, folk, verrijkt met piano en hier en daar een funky gitaar.

Lees verder