CHARLI XCX

Support : ELIO

27 mei. 2022
1681

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

STAAND CONCERT


Met een nieuwe single ‘New Shapes’ featuring Caroline Polachek en Christine and the Queens is Charli XCX terug en kondigt ze de komst van een vijfde studioalbum ‘CRASH’ aan, dat op 18 maart verschijnt, met daarbovenop ook uitstekend concertnieuws voor de Belgische fans: het Engelse popicoon concerteert op vrijdag 27 mei 2022 in La Madeleine in Brussel!

 

Emma Aitchison aka Charli XCX is een straffe madame. Op haar 29 jaar geldt ze als een waar icoon van de internationale popscene. Al bijna 10 jaar schuimt ze de grootste podia ter wereld (waaronder Rock Werchter, AB en Pukkelpop) af en laat ze uitdagende en vernieuwende albums op ons los, met daarop verbluffende samenwerkingen met oa Cardi B, Icona Pop, Kim Petras, Tove Lo en Carly Rae Jepsen. De Engelse zangeres experimenteert met alle facetten uit de popmuziek en gaat zonder moeite van feministische punkpop naar catchy electropop. Singles als ‘I Love It’, ‘Break The Rules’, ‘Fancy’ en ‘1999’ staan nu al in het collectieve popgeheugen gegrift. Twee jaar na haar laatste wapenfeit ‘how i’m feeling now’, en het daaropvolgende concert in de AB, is Charli XCX terug met een nieuw album, een nieuwe show en al haar grootste hits. Ontdek haar live op 27 mei op het podium van La Madeleine. Het belooft de moeite te worden.

Lees verder