BERTRAND BELIN

07 dec. 2022
1977

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

STAAND CONCERT


Een unieke zachte en diepe stem, sterke teksten, geraffineerde harmonieën en een natuurlijke elegantie, Bertrand Belin is terug! De Franse artiest is back in business met een krachtig nieuw album en een tournee die, voor ons plezier, door Brussel zal passeren! Bertrand Belin staat op woensdag 7 december 2022 op het podium van La Madeleine voor een concert dat ons nu al kippenvel bezorgt...

Bertrand Belin is auteur, componist, performer en schrijver, en is een van die bijzondere artiesten die alles kunnen. Als erfgenaam van Alain Bashung en Dominique A, heeft hij zijn eigen stijl uitgevonden tussen rock en pop, besprenkeld met blues en jazz. Zijn diepe timbre, zijn rauwe hooks en zijn verstilde stem maken van hem een muzikant als geen ander. Als de beste weet hij zijn publiek te fascineren en dat doet hij zonder enige terughoudendheid sinds 2005 en de release van zijn eerste album. Sindsdien heeft Bertrand Belin zijn pad met goesting en overtuiging bewandeld. Hij heeft zes prachtige albums en samenwerkingen met Vanessa Paradis, Albin de la Simone, JP Nataf en Bastien Lallemand op zijn naam staan.
Na het schitterende "Persona" (2019), heeft Bertrand Belin zojuist "Tambour Vision" uitgebracht, een zevende album vol klassieke analoge synths en aanstekelijke beats.
Een live moment dat je niet mag missen op 7 december in La Madeleine.

Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 17 maart 2022

Lees verder