BEN HARPER & CHARLIE MUSSELWHITE

14 - 15 apr. 2018

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKET

Concert-Debout.jpg


19:00 // Doors
20:30 -­ 22:30 // Ben Harper & Charlie Musselwhite


Hun concert in La Madeleine op april is zo goed als uitverkocht. Daarom beslisten Ben Harper & Charlie Musselwhite om een tweede Brusselse show toe te voegen aan hun tourplannen!  De twee blueslegendes staan dus ook op zondag 15 april op de planken in La Madeleine in Brussel!

Een tweede en laatste kans om deze buitengewone artiesten live aan het werk te zien tijdens een onmisbare concertavond! Tickets zijn momenteel verkrijgbaar.


Twee blueslegendes slaan de handen opnieuw in elkaar voor het tweede hoofdstuk van een prachtige samenwerking. Ben Harper & Charlie Musselwhite kondigen de nakende release van een nieuw album aan, de langverwachte opvolger van ‘Get Up’, die in 2015 bij het legendarische label Stax uitgebracht werd.

Ben Harper behoeft geen introductie meer, en kennen we als groot muziekliefhebber, uitzonderlijk muzikant en geëngageerde en innemende persoonlijkheid. Sinds zijn doorbraak met ‘Welcome To The Cruel World’ in 1994 bouwt hij onvermoeibaar verder aan een verbluffende discografie die naast zijn solowerk en duetten ook groepsprojecten met Blind Boys of Alabama, Relentless7 en uiteraard ook The Innocent Criminals bevat. Charlie Musselwhite is al net zo’n reus in het genre, sinds hij in de jaren ’60 als één van de eerste blanke artiesten toetrad tot het kleine clubje van bluesiconen. Hij is een onnavolgbaar mondharmonicaspeler maar ook een begenadigd zanger, en werkte tijdens zijn uitgebreide carrière samen met zowat alle legendes uit de blues. Muddy Waters, Howlin’ Wolf, Little Walter, maar ook recenter met Tom Waits en Bonnie Raitt.

Ben Harper & Charlie Musselwhite komen op zaterdag 14 april hun nieuwe plaat ‘No Mercy In This Land’ presenteren in het intieme kader van La Madeleine in Brussel.

Lees verder