Balkan Trafik!

Goran Bregovic & his Wedding and Funeral Big Band & MANY MORE

22 apr. 2021
1128

Presented by:

Aankoop per telefoon

Voor alle vragen met betrekking tot de tickets, gelieve ons te contacteren op het volgende email adres: [email protected] of per telefoon op : +32 (0)2 658 41 99

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKETS STAAND CONCERT


Goran Bregovic & his Wedding and Funeral Big Band combineren zigeuner koperinstrumenten met percussie, Bulgaarse polyfonie met een mannenkoor, een strijkerssectie met elektronische programmering. Gekleed in het wit, zittend tussen zijn versterker en zijn computer, een elektrische gitaar in de hand. Al meer dan twintig jaar toert Goran Bregović met zijn bruilofts- en begrafenisorkest door alle continenten van de wereld in een eindeloze tournee die tot nu toe meer dan 3000 shows telt. Voor Balkan Trafik! zal de meester, Goran Bregovic, 2u30 lang een Best Of spelen uit zijn carrière. Voor de gelegenheid zullen een twintigtal jonge kunstenaars van alle leeftijden en uit de hele regio hem op het podium vervoegen.

Gipsy Groove, opgericht in 2010, speelt authentieke Roma-muziek uit de Balkan, gemixt met andere muzikale invloeden zoals jazz, reggae, funk, ska, drums en bas. Gipsy Groove is de enige band in Kosovo die dit soort muziek speelt. Gipsy Groove is de garantie voor een indrukwekkende show waarin niemand wordt vergeten. Hun optredens zijn charismatisch, energiek en vaak geïmproviseerd. De leden van de groep hebben uiteenlopende etnische achtergronden en brengen in hun optredens hun culturele diversiteit en hun belangstelling voor mensenrechten en vrede mee.

KermesZ à l’Est, acht muzikanten met sterke persoonlijkheden hameren op een originele fusie van Balkanmelodieën, metal, mathrock, electro en freejazz. Hun unieke repertoire wordt verrijkt door hun hilarische toneelhouding, waarbij ze gebruik maken van freakshows en curiosa om een explosieve, dansbare en feestelijke show te produceren. Al meer dan 10 jaar verlicht KermesZ à l’Est festivals en straatkunstscènes in heel Europa. Ze zullen hun nieuw album presenteren tijdens Balkan Trafik!

Lees verder