01 mrt. 2019
714

Presented by:

Aankoop per telefoon

Van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 kunt u tickets telefonisch reserveren op onderstaande nummers:
- van België, 0900 40 850 (€0.50/min)
- vanuit het buitenland, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Mindervalide personen

Indien u meer informatie wenst over de verkoop van tickets voor mindervalide personen, klik dan hier.

KOOP UW TICKETS CONCERT STAAND


12:00 // Wristband pick up (VIP ticket holders only)
19:00 // Doors open
20:00
// A.C.E
22:30
// Hi-touch starts (VIP ticket holders only)


K-pop boysband A.C.E komt op vrijdag 1 maart naar La Madeleine in Brussel

De Zuid-Koreaanse boysband A.C.E komt op vrijdag 1 maart naar Brussel voor hun A.C.E WORLD TOUR (TO BE AN ACE). Het kwintet A.C.E bracht vorig jaar hun debuutsingle ‘Cactus’ uit en staat op het punt de wereld te veroveren. Met hun upbeat sound en kleurrijke visuals hebben ze een internationale fanbase gecreëerd met - slechts - 5 eigen nummers. Ze worden ook omschreven als ‘kings of breaking gender stereotypes’, met hun liefde voor make-up en extraverte kledij.

K-pop (Koreaanse popmuziek) is een Koreaans muziekgenre dat voortkomt uit een mix van elektronische muziek, rock, hiphop, pop en r&b. Het is in Azië niet alleen een muziekgenre, maar een complete subcultuur waarbij alles draait om mode en stijl. De eerste keer dat K-pop in België benoemd werd, was in de zomer van 2012 dankzij de monsterhit "Gangnam Style” van Psy. Dit was een mijlpaal voor K-pop: voor het eerst werd een K-popnummer een wereldwijd succes.

Na het overdonderende succes van Psy, lijkt het genre begonnen aan een echte opmars. Denk maar aan de nummers van K-popgroepen EXO en BTS die geregeld gespeeld worden op de radio. In februari kon de hele wereld genieten van de Zuid-Koreaanse popmuziek tijdens de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen.

A.C.E komt voor de eerste keer naar ons land als antwoord op de overweldigende oproep van fans via het platform MyMusicTaste. MyMusicTaste is een internationaal platform waarop fans een aanvraag kunnen indienen om hun favoriete artiest naar hun land te halen.

Tickets voor het concert van A.C.E op vrijdag 1 maart in La Madeleine zijn te koop vanaf donderdag 17 januari via greenhousetalent.be.

Lees verder