Jan Jaap van der Wal

21 Mar. 2022
1557

Presented by:

Shop By Phone

You can book tickets by telephone from Monday to Friday, from 9 a.m. to 12 noon and from 1:30 p.m. to 6 p.m. on the following numbers:
- from Belgium, 0900 40 850 (€0.50/min)
- from abroad, + 32 70 660 601 (€0.30/min)

Persons With Disabilities

Want to know the possibilities of buying tickets for the disabled? Click Here

BUY YOUR TICKETS SEATED SHOW


Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

 

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

 

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

 

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde.

Read More